déšť
utíkala mokrou ulicí
napříč kalužemi
ve kterých se
jako v zrcadle
ještě jednou
odrážela
už takhle
jsem jí měl
plnou hlavu
uháněl jsem tedy za ní
občas se ohlédla
v pláči vzlykla
mávla rukou
a běžela dál
z pergol obchodů
stékaly proudy vody
a ona svými slzami
jež dopadaly na zem
zanechávala tu
kousky sebe
vše se to mísilo
a já se tím brodil
ochránit
to
co
nám ještě zbylo...
Přečteno 446x
Tipy 30
Poslední tipující: Nikita44, Jort, Frr, Laika, Jeněcovevzduchukrásného, Dreamy, Romana Šamanka Ladyloba, Iva Husárková, zdenka, odnikud, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)