Nejsem bůh a ani ďábel snad
Jsem jen hlas co ozývá se v ozvěnách
Sedím při rozsudku na miskách vah
Každý u posledního soudu bude stát
Rozhodčí a soudci nebudou míti soucit
S duší děravou temnotou posetou
V nás je ukrytý ten kdo nás bude soudit
Tělo zůstalo schránkou v zemi ukrytou
Neberu posmrtný život vážně
Kanadské vtípky provádím
Prý potřebuji trochu kázně
K životu se však opět navrátím
Chci do světa magie a všemožných příšer
Kde budu doma tak jak v hororu
Tam kde bych na své si konečně přišel
Kde budu mít dost svého prostoru
V pekle mě nechtějí do nebe mě nepustí
Říkají že jsem šílený a nebezpečný
Čekám jen kdy mě opravdu rozum opustí
Čekám na ten jejich verdikt konečný
Nejsem zlý a ani dobrý
Nejsem nijak neutrální
Nepatřím mezi obry
Jsem jen poněkud astrální