Je drzá a drsná s vlasy gorgony
Které se roztahují a ulpívají všude
Pokud jí je v noci zalehneš do nosu tě kousne
Budeš je pravidelně nacházet v odtoku a nucen vytahovat
Páchnoucí a slizké
Dívá se očima navlhlýma a celá voní jako kopretina
A nehty má dlouhé přes míru a irituje
Kolemjdoucí klepáním do stolu
Směje se nahlas a hlubokým altem
Chodí v botách šestkrát spravovaných a okopaných
Jejichž vysoké podpatky klapou v tichých knihovnách
Kouše se do prstů a srká
A v jedné větě řekne že jí nekonvenují čuráci
A ty ji miluješ či nenávidíš nic mezi tím
A čím dýl ji znáš tím o to více
Víš, že je krásná specie žena
a subspecie
Hubatice
Gorgona byla nádherná žena. I s těmi vlasy. Ostatně mít syčící vlasy, ach - co já bych za to dala.....jen ten pohled by nemusel proměňovat lidi v kámen. ostatně - těch pár lidí co denně vídám - jakoby zkameněli už dávno....krásná**ST**
17.03.2018 15:34:42 | Anděl
Áno, áno, reálna poetika :)
17.03.2018 07:23:40 | maryshka008