Stín
Nezapomeň že černý stín
na zdi vždy se objeví,
počítej jenom s ním,
když pozornost tvá poleví.
Když nůž se mihne prostorem,
jeho let jen slabě zasviští,
stín jeho v rohu setmělém
nadvládu si zajistí.
Cestou domů ulicí,
každý stín tě vyplaší,
muž jdoucí s palicí,
naději tvou utiší.
Tak jen pozor dej!
Nestůj a pryč uháněj!
Doma se potom tomu směj.
Ale nezapomeň,
stín vždy se objeví,
jen si připomeň,
svou sílu odtají.
Tak nestůj a pryč utíkej!
Komentáře (0)