Dům, jako malovaný
Dům
jako malovaný
akrylem
na stěnu hrobky
v něm žijí
duchové panenek
opilí andělé
a já -
(Noc často světélkuje
připomíná bludičku)
- dítě s dlouhými rusými vlasy
na střeše kostela
a mé vlasy
křídla a řasy
obtáčí
ulice
Dům
jako malovaný
akrylem
na stěnu hrobky
v něm žije tma
v níz pouličních lamp
znám stovky
Přečteno 459x
Tipy 20
Poslední tipující: Petr27, Eleonore, Jort, zelená víla, Laika, Anděl, Frr, Móny, Fany, Iva Husárková, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)