Přežvejkávám tady
zhruba sedm a půl miliardkrát žitou
zkušenost
Ani jí nedávám
Nový rozměr
Ani ten starý
Místo toho abych se z ní
Zhroutila
Jsem začala chodit do další práce
Místo toho abych se
Zabila
Jsem si na deset vteřin lehla na koleje ale studily tak jsem zas šla
(Pak jsem to oblečení musela prát hnus)
Místo toho abych ti
Psala
Jsem si sama psala emaily od tebe
Že se omlouváš že jsi takový zkurvený zmrd
Místo abych s tebou
Mluvila
Jsem vedla fiktivní konverzace a říkala tomu
básně
A když mě to chvílema drásalo
Zevnitř
Řekla jsem si: bolí tě to? bolí chceš se zabít? chceš zabiješ se? ne
Přežvejkala jsem
sedm a půl miliardkrát žitou zkušenost
Kterou jsem prožila
jen tak napůl
Stejně jako všechno
A to je na tom to nejvíc
na piču
Přes koleje chodím do lesa. Při mé smůle, kdybych si lehla, tak by jel vlak a přejel mi akorát tak psy.
Báseň se mi moc líbí.
18.03.2018 11:58:48 | Philogyny1