Bolestná
Anotace: ...momentka o mé spolubydlící
Ráda brečíš v dešti, nikdo nevidí tvé slzy
Jen do mé náruče se pojď ukrýt
Šeptám:,, vše bude v pořádku, brzy”
Do paměti, jak krásná jsi, se ti snažím vrýt
Proč splín a trápení se v tvou cestu snaží plést
Hladím tě ve vlasech a slzu utírám z líce
Já pro tvé štěstí jen svou dlaň smutné svírám v pěst
Nechci tě nešťastnou vidět více
Tvé zlaté vlasy víc než slunce září
A tvůj úsměv vždy vylepší mi den
Nikdo jiný víc než ty nezáří
Abys tomu uvěřila jen
A až příště budou slzy hyzdit tvou tvář
Vzpomeň si, že smutek zákeřný je lhář
Přečteno 390x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
Komentáře (1)
Komentujících (1)