řidičák
zrovna jsem dorážel
sedmičku
červenýho
když mi volali
z dopravního
že
tam mám
nový řidičák
nikdy jsem nevěděl
co je lepší
jestli láhev vína
nebo pět piv
zatím
jsem se nerozhodl
a tak jsem
měl
v sobě obojí
povídám úřednici: ,,nešlo by to
až zítra? Právě jsem
uprostřed natáčení,,
,,vy děláte u filmu?,,
,,ano,,
chvíli bylo ticho
a pak: ,,to je zajímavé,,
,,ani ne,,
a zase bylo chvíli ticho
,,a co přesně točíte?,,
,,porno,, odpověděl jsem
a začalo mi vadit
že jsem nedostal odpověď
na svoji otázku
tentokrát bylo ticho delší
,,vůbec si nedovedu představit
jak takové natáčení vypadá,, špitla
,,z toho byste se pozvracela,, řekl jsem
dopil víno
a pokračoval: ,,ještě pořád
jste mi neodpověděla
na moji otázku,,
holka šla do sebe
a zase naskočila: ,,další úřední den
je až příští středu,,
,,to je za dlouho,, řekl jsem smutně
,,já vím
spěchal jste na to
a zaplatil jste si,, doplnila
s odpovědí
jsem si dal načas
tentokrát já
prstem jsem obkroužil
prázdnou sklenici
a
ze dna nabral
kapku rudého vína
podíval jsem se
na ni z blízka
a
byla nekonečná
olízl jsem prst
a
odpověděl: ,,do hodiny jsem u vás...,,
Přečteno 447x
Tipy 25
Poslední tipující: Dreamy, Jort, Frr, Amonasr, Fany, Anděl, Iva Husárková, Psavec, jondys, Šípková Růženka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)