v davu lidí na chodníku
vidím obličej
myši
s nudlí u čumáku
lesknoucí se v záři slunce
vousky se třpytí
na konci každého
barevná mašle
začnu se smát
smích tryská a stoupá k nebesům
to ty její mašle
v každé je kus lásky
otevírám náruč
mám ji plnou duhy
barevných mašlí
vousů
něhy
už není prázdná
..všichni bychom si měli pro radost chovat takovouhle privátní myš ve svý třináctý komnatě pro radost:-)))))****ST* :-D*
20.03.2018 10:14:05 | Frr
myš s nudlí mě rozesmála Tvoje duhová náruč je nebesky krásná ST :-))
20.03.2018 06:34:43 | Iva Husárková