Anotace: Mezinárodní den poezie.
pravdu a lásku
ne lži a krev
ne národ na zádech
ne stát ve státě
ne vrahy v kravatě
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?