Čertovskou krví zkropené utrpení desatera lanýžů božích
Anotace: Hugískova cesta kolem hlavy :-)
Nezapomeneš
na schvácenou tmu
při zrození hvězdy
Rozlomíš
tichou pečeť
strachu ze smrti
Nezapřeš
ruměnné líce
nevědomosti
Probudíš slunce
v žíznící duši
poutníka
Budeš bez únavy
v kole lámat
svého pána
Nasytíš
zemi nikoho
svou nestoudností
Uvěříš
cestě prosebníka
močálem žírný touhy
Dáš křídla naději
a opustíš
zlatou klec
Vkročíš
do království pokory
pln radosti
Přijmeš s prázdnou myslí
lásku
i božské šílenství
Přečteno 285x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)