Neslazená píšťalka
Anotace: máte štěstí, že jdu právě kolem :-)
našla si svůj režnej film
na plácku před vepřínem
na motýlu z oskeruší
už první pusu světil
vyjukanej jilm
pod stomrakem
pumpy buší
jazyk plnej slin
v májovým poblouznění
vystříleli prach
pánubohu k uzardění
ve dveřích
se háral strach i snění
biják končí
měsíc spolk
i poslední stín
Přečteno 335x
Tipy 11
Poslední tipující: Frr, Bufik, enigman, Iva Husárková, Šípková Růženka, Anděl, jondys
Komentáře (2)
Komentujících (2)