zmordovaná a upachtěná
obnošenost zbytečných dní
podobná přestárlé řeholnici
bezmocně hledí
na karneval okřídlených slov
uslintaných potentátů
vydaných na pospas
odhaleným ňadrům
najatých samiček v obojku
a opodál v souhvězdí
ukřivděných nekňubů
vochmelků a děvkařů
s prošustrovaným životem
sedím i já
přecitlivělej hedonista
vzývající živočišné slasti
To se musí až za roh jo? To jsme nevěděly, že děláme ostudu. Takovej kravál okolo tý prřirozený, no víte jak to myslím, "přirozené", nebo ne? A jakej nekňuba tady kňourá? To nebude on, to se jen tak nezdá...
23.03.2018 00:58:04 | Papagena