Anotace: Poslední dobou mě zaráží stav společnosti, zlost některých lidí, jejich nezájem o druhé.. to mě donutilo sesmolit tuhle věc. Napište jestli se vám třeba líbila.. c:
Docela zajímavé postřehy/vjemy. Čiší z toho mládí ale i neprožitek. Jakýsi náhled vize možnosti tahu mimochodem. Ten středobod prohnilého imaginárního politického prostředí PS ČR dost pregnantně popsal Fr.Čech, při rozhovoru s. M.Ebenem v pořadu „Na plovárně“.
Ale reálný svět téhle společnosti už je dál, kde kasty mají své mikrosvěty. Zdá se, že už vykrystalizovala i kasta nedotknutelných, v područí různých agentur.
Spíš lze nastolit otázku, co s autorovým posledním veršem. Přeci jen pohled misantropa je poněkud děsivý. Možná by to chtělo vykutat něco futuristicky konstruktivního, protože všelijaké bývalé děsivé revoluce se ukázaly později jako kontraproduktivní.
24.03.2018 08:50:24 | Lesan