Rytmy a dozvuky
Blokuju tě všude
Blokovat v sobě tě nedokážu
Chtěla jsem tě jen vidět
Jak si tam hrál
Vypadal si jako pán
Chtěla jsem někomu to říct
Jak moc tě mám ráda
A jak moc mi chybíš
Ale nikdo nechtěl poslouchat
Snad ani já
Ta příchuť není hořkosladká
Jen hořká
Přečteno 500x
Tipy 8
Poslední tipující: myšlenky pozdní noci, Lioness, Frr, Philogyny1, Jort
Komentáře (3)
Komentujících (3)