???
Vím že tě ukřižovali teprve nedávno
ale já v tebe věřím už věčnost
nehnutě couvám v tlukotu tvého srdce
jo já vím že ho máš
nehnutě běžím o život v tikotu tepu
znáš mě víš že každé ráno chodím krmit labutě
nehnutě sedím od okna chlad s příměsí jara
šály se milují v bubnu pračky
chce se mi spát za volantem
nehnutě sebou škubnu
nikdy neuhnu sama sobě
zacinkal večer a jde se spát
Přečteno 375x
Tipy 15
Poslední tipující: Luky-33, Frr, Ruda Štola, odnikud, Jort, Bufik, Fany, Amonasr, Jin&Jang, CoT
Komentáře (2)
Komentujících (2)