Z lehýnka slunce propadává listím,
Zelená hraje sonátu mnohovětou,
Mlčím ti na rtech
A díky tomu zjistím,
Že všechny tajné zprávy se nehorázně
Pletou.
Láska, ta voní jak rozkvetlá jarní louka
Modravá naděje se svůdně prohne
v pase.
A slova lidská jsou všechna náhle plytká,
Když ptáci trilkují si, živote,
o tvé kráse.