Anotace: ...
Průsvitné zvonečky
do louží
se spouští
v moře
se vpíjí
kapičky
bez-naděje
koktejl namíchaný
z pastelek nebe
v zem
Ach....tak moc se mi líbí...uklidňuje...**ST**
26.03.2018 06:57:19 | Anděl
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?