Návrat z ráje
Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=LHonMUpV47Q
Návrat z ráje
Bez toho aby člověk poznal
kde leží peklo
není možné najít svůj ráj
projít písečnými dunami
džunglí
nocí dnem
bahnem
velkoměstem
všemi ulicemi
pískat si při tom písničku
ale nezastavit se
nikdy to nevzdat
tam v dálce bude pokaždé čekat budoucnost
i těm kteří ji nevidí
otevírá své dveře
dokořán
museli jsme projít zdí a nechat si odstranit všechny končetiny
vypíchnout si oči a vyříznout si jazyk
museli jsme stát celý den na hlavě
a spát vzhůru nohama napřed ve směru jízdy
a museli jsme si slíbit
že se už nevrátíme
vyšlapat horu osudu
stanout na jejím vrcholu a vidět všechno pod sebou
i za sebou
vše co je za námi je teď to co nás žene vpřed
od zlého
zatuchlého
mrtvolného
ráje
který hnil už když jsi v něm žil
zpátky do pekla
zpátky do hor mezi všechno své
zpátky mezi čisté a neposkvrněné
zpátky domů
a nikdy se tam už nevracet
Přečteno 388x
Tipy 17
Poslední tipující: Veru, Jort, Ruda Štola, odnikud, hanele m., bogen, Avola, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)