stála pod stromy
ohýbaly se ve větru
šeptajíce modlitby
k zamračenému nebi
kapky deště
dopadaly na lesní zemi
jako jehly
cítila je na své kůži
bodaly
bez sklopení víček
zavřela oči
objala svou lásku
uvnitř sebe
udeřil blesk
našli ji ráno
rozprostřenou
na víčkách
krajkoví křídel motýlích ...