Anotace: ...
Pářou se
nitky
černého nebe
ta naše země
jak krásně
zebe
měsíční záře
lemovat budou
všechny oltáře
stříbrných hvězd
na zemi budou
lemovat břeh
Děkuji muza chodi ráno
27.03.2018 22:58:28 | Bufik
pěkné veršování-líbí se mi***ST :-D
27.03.2018 20:37:46 | Frr
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?