Dobrá rada lepší medu
Anotace: malinká lupička klidu :-)
zazpívej
tichu
kantilénu
nech stékat
po tváři
svou řídkou pěnu
doteku slunce
nastav pusu
a polykej pomalu
ryzí klam i tlustou husu
svět je báječnej
ale bolí
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Anděl
Komentáře (1)
Komentujících (1)