Divjení
Anotace: paralela v pěně lží
V mém světě
překračují Rubikon
mrtvá těla
Popel se rozplývá
Nechce se řvát
Na pokraji propasti
z prázdna hrdla
Hledíme do sebe
Mráz který dýchá
Samostatnost ticha
Nic co lze podepřít má pevný základ
Přečteno 261x
Tipy 9
Poslední tipující: Frr, Iva Husárková, Jin&Jang, Bufik
Komentáře (2)
Komentujících (2)