Koberec
utkaný
paprsky jara
za kytičkou kytička
tiše v něm
sedává
Koberec
utkaný
paprsky jara
po ránu
k snídani
rosu si dává
Koberec
utkaný
paprsky jara
sluníčkem ozářen
sílu nám dává
Koberec
utkaný
paprsky jara
ke spánku
v noci
v tichost
se ukládá