Klikatá cestička
tam
mezi poli
bosé dvě
nohy
po ní
den co den
chodí
Klikatá cestička
tam
mezi poli
dlážděná
kamínky vzpomínek
a srdce
Bolí
Klikatá cestička
tam
mezi poli
odkud pak vede
Kdo mi to poví
Vede nás životem
Od srdce k srdci
A někdy to bolí
***
Ať se Ti daří.
07.10.2022 21:34:34 | Fialový metal
...od tam, kam nedohlédnu, až tam, kam nedohlédnu...začátek i konec v nedohlednu...;-)
29.03.2018 17:15:27 | bogen