Plaiul Bucovinei
Se știe, dar nu se vorbește
sau nu se știe, dar trebuie cautate
pentru nimeni timpul nu se oprește
fără motiv, aproape neîmbrăcate
sunt amintiri care ne ofera
taramuri, care ne induc o stare de euforie
un singur cuib divin cu atmosferă
similar cu originalul în memorie
și în inimă poporului
acestei țări puțin cunoscute
la adâncimea plină a sufletului
înrădăcinate în idei plăcute
Přečteno 459x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl
Komentáře (2)
Komentujících (2)