přibili na kříž
rezavými hřeby
posvátné dlaně
Jidáš
udělal by líp
kdyby se nenarodil
,,ne co chci já
ale co chceš Ty"
chtěl bych slyšet
Tvůj šepot
nést Tvůj kříž
nechat se bičovat
než kohout dvakrát zakokrhá
třikrát mě zapřeš
chtěl bych kráčet
v Tvých šlépějích