Anotace: ...
Žhnoucí pramen
tryskající lávy
ulpívá na rtech
sílu v ně
vhání
srdcem protéká
hlasité
pulzování
Pěkné.
18.12.2022 15:54:49 | mkinka
Jen cítit tu vášeň... ST, krásné! :)
30.03.2018 13:20:25 | Aiury
Cítím to pulzování....nádhera! *ST*
30.03.2018 13:06:32 | Anděl
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?