děkující
až když jsi sklonila korunu k zemi
až když všechny plody popadaly
volalas zachraň mě
zachraň mě
to málo které
zbylo mi
.
.
.
jednou zbudeme si
smrti
samy
.
.
.
smrt není zlá
uvnitř
skolébáni
.
.
.
než přijde čas její
zvykejme si
na ni
.
.
.
radostná
zmrtvýchzavolání
plností bytí
.
.
.
věčnosti
děkuji ti
Přečteno 417x
Tipy 27
Poslední tipující: ARNOKULT, Iva Husárková, Kubíno, Jort, Anděl, Nikita44, Dreamy, Amonasr, Bufik, Philogyny1, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)