Velký pátek
Anotace: Pátek Tak tu máme Velký pátek, maso ani klobásy, usmějte se,vždyť je svátek, maso vážně nedám ...
Pátek
Tak tu máme Velký pátek,
maso ani klobásy,
usmějte se,vždyť je svátek,
maso vážně nedám si.
Kousek sýra,kousek ryby,
mok nám v hrdle klokotá,
vepřové mi,dnes nechybí,
bude bílá sobota.
Upleteme pomlázky,
vyšleháme samičky,
užijme je na krásky,
odmění nás vajíčky.
Přečteno 369x
Tipy 1
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (1)
Komentujících (1)