Anotace: Někdo tomu říká erotika, jiný láska...bohužel tu není sekce zklamání :D
"Máš nevinnost napsanou na tvaři"
šeptal jsi mi rozpačitě
a rozdíral mou kůži
do nekonečna
a dál...a dál
Nepociťovals žízeň
ale upíjels z mé touhy
a i když zbývalo ji stále mnoho
tak ji nebylo
dost
ale napájel ses mnou dál
Místo ranní kávy drtils mě
ve své chvitivé náruči
až nám oboum docházel dech
a hrnky pomalu chladly čekáním
jak čekáním
na Godota