někdy si připadám
jako z cizích vajec
v hnízdě trůní
kukačka
jsi první sněženka
jsi na dvorem
první štěbetající
vlaštovka
jsi modlitba
v šepotu
ospalek
v koutku oka
úsměv od ucha k uchu
západ na Šumavě
ten co nutí
vrátit zrak
ústa
nestačí žasnout
dýchat pro
♥