Zní rety vzácných knih
...
Jaro už vylévá se z břehů
Slunce se brouzdá
démantovou vlnou.
Krůpěje potu
v podbřišku vzkříšeného rána.
Zvony nám nad hlavou
už přilétají z Říma.
Na zkřehlá srdce víry
navzájem dýcháme si.
Alespoň na chvilku
budeme chodit vzpříma.
Zlaťák dobré vůle
zas vytratíme kdesi.
Beránku,
hřej nás a
snímej bolest světa.
Piš desatero lásky
do srdcí věrných tvých.
Láska je první skřivan
co k modru z nebes vzlétá.
Z lásky se zpovídejme
pakliže to není hřích.
Krásná a svou krásou vykouzlila pěkné chvíle při čtení.
Děkuji za příjemný zážitek.
01.05.2020 22:29:10 | Jaruška