ticho ve větvích
mezi houštím
liščí ohon
vlčí tesáky
na kůře
medvědí drápy
lehký vánek
v koruně
mokasína
v zlámané trávě
šiška ve veverčím
hnízdě
soví houkání
vlčí vytí
úplněk nad horami
pod vodopádem
dvě těla
žena indián
šíp v rameni
polibek
z huronské lásky