Anotace: ...
Nerada se fotila
Potřebovala cigaretu
aby si připadala krásná
Nebo několik
promile
lásky
nitrožilně
Místo milenců
Objímala
láhev vodky
Místo
"dobré ráno miláčku"
pila lák z okurek
Nezapomněla
Nikdy však nezapomněla
na to jak jste spolu
jeli vlakem
Na první polibek
Chtěla se utopit
v tvých očích
Pak v oblacích
A teď
už stejně víš
že se jí
to
nikdy
nepovedlo
Skvělé, je to skvělé. Tohle je poezie, kterou toužím číst a slýchat snad kdykoliv.
09.04.2018 10:34:52 | Dis-Con-Nect-Ted