chci šeptat do ucha
lásko jsi má jediná
jsi anděl z nebes
čistá krása nevinná
chci líbat rty
na ústa
držet za pas
má bílá nevěsta
chci tě milovat
od rána do noci
srdce vyléčeno
ze splínu nemoci
chci ti polštářky
bubnovat po kůži
za ucho strčit
vonnou růži
chci tě jen
a jen pro sebe
s nikým nedělit se
jednou vzít si tě
(i do nebe)