Střídavej proud mezi zubama
Anotace: odvrácená strana slunce :-)
klekánice zatleskala
na buben z bronzu
rozpálenej vlak
přepřáhne karty
vprostřed klusu
šepot stínů
řídne a taje
na plástvích
půlnočního medu
do rozoraných brázd
rozkvetla
březí tma
ne nepodobna
kapce jedu
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)