čím pohřbít lásku
když lopatou zahrnul
dva metry pod zem
ušlapal po sobě
jak pohřbít lásku
když v srdci tluče
koluje tepnami
malými žilkami
čím pohřbít lásku
když nelze obepnout
řetězem jako v lese pařez
sevřít v mozolné dlani
jak pohřbít lásku
když miluješ
nech tlouci v srdci
na některé věci (bez pomoci)
nestačíš