nemluv už o nebi
točí se mi hlava
a je mi blankytně na zvracení
za voknem je všechno jiný
v ucpaných žilách, není slyšet
upgrade nikde, jen smích v kalhotkách
venku upadlo dítě, kradou mi auto
umírá pacient, padá letadlo
a vlaštovky tu budou
coby dup
Ještě, že jsem za voknem
Silně realistická a pravdivá...
:-) ST...
02.05.2018 16:10:42 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA