Cesty
Jsou cesty pravé a jsou cesty jen pomyslné,
cesty jsou bud dlouhé nebo krátké,
ta hlavní však vede vždycky domů,
vedou cesty do kopce i z kopce dolů,
cesty jsou bud přímé nebo křivolaké,
vedou někdy do všech stran,
někdy cestuješ s někým a jindy cestuješ jen sám...
Přečteno 363x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, VEDz RVAHEs
Komentáře (2)
Komentujících (2)