Anotace: trikrát fuj a jednou jé.
Nemám kamarády,
ale mám je ve své hlavě.
Jsou to moje děvky z pekel,
žhavý jak tabák v cigaretě.
Žiju si svůj sen ve svý neonový bublině,
do který nepouštím vůbec nikoho.
Jsem zákeřná,
ale radši ne za keřem.
Občas mívám sex
a občas k obědu kuře.
Nejsem vegetarián,
je lepší když teče krev.
V ruce mívám štětec,
někdy ale i péro.
Kalamář plnej Tvýho spermatu.
Nejsem zrovna umělec,
ale taky nejsem umělá.
Jsem toxickej protijed,
na Tvoje kecy.
Srdce mám vykastrovaný,
ale přesto mám koule.
Nepřátele si nedržím u těla,
ale spíš doma ve sklepě.
Tohle se mi začíná líbit víc a víc. Přesně to odpovídá mé teorii dvou komet. Jen jsem nikdy neřešil tu žlutou, jestli by mohla mít i koule.
05.04.2018 23:04:57 | Lesan