=Ten princ byl Honza...není to senza?

=Ten princ byl Honza...není to senza?

Anotace: ~~~~~~~ ~~~~~~~

~Prý pohádková~

 ...

Když byla doba pohádková
já měla ráda ty měl jsi rád
sedíme spolu u skleničky
a ty budeš jen tak povídat
že jsi už přišel o své lásky
..jistě si za to můžeš sám..
já jsem chtěla s tebou zůstat
teď o těch láskách poslouchám.

 ...

o té jedné co sama pláče
a o té druhé co neví jak dál
a obě hledají toho pravého
nemusí to být žádný pan král
víš,nám samotným
stačil by sympaťák,milý chlap
co kytku donese třeba z louky
a nebojí se jen tak polibek dát.

...

v pohádce stačil by i Honza
naseká dříví,v krbu se rozhoří
sedne ke stolu buchty pochválí
a vy už tušíte co oči rozzáří.
A proč ne,do pohádky zaskočím
s princem nebo s tím Honzou
se v kole zatočím
no nazdar,trochu jsem zaspala
ale moc ráda jsem ho poznala.

 ...

Ano,v pohádce to by se to žilo
tam by se všechno vydařilo.

Ten princ byl Honza...není to senza?

.....

 

 


Autor Květka Š., 06.04.2018
Přečteno 278x
Tipy 11
Poslední tipující: Jort, Philogyny1, Šípková Růženka, Kett, Sandra_T, Fany
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezká fotka knížky... :)

06.04.2018 21:01:45 | Philogyny1

:-) je :-)! ST

06.04.2018 16:01:26 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí