Cesta
Anotace: půlnoční vlak sem tam pár slov na trase Praha – Chomutov čekají na zázrak Muž kouří ona sní ...
půlnoční vlak
sem tam pár slov
na trase Praha – Chomutov
čekají na zázrak
Muž kouří
ona sní
snad prosí
- nezhasni
při takovéhle bouři
už jenom chvíle
pár polí a neumytých rán
řekni - že je to milé
přivítat, a přitom nepozván
tak nezdvořile,
opustit Prahu a její stověžatý chřtán
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (0)