Jsem hromosvod co blesky
Schovává uvnitř mrtvého suchého
Břicha
Občas probliknou a světlem
Upozorní na jeho bezútěšné
Prázdno
Uvnitř ticha
Kdybys tam zůstal i se svými vlasy září
Úplně jinak
Měkce
Jsi pryč....NENÁVRATNĚ
A měl jsi žábry nebo jak...?
Co se ti vlastně u mě nelíbilo?
Nebo jsi byl tolik natěšený až...?
Nebo sis řekl že se ti sem nechce?
Jsem hromosvod říká se mi špatně
Svádím spíš boj se sebou se se s mnou
,,Chtěl jsem ti dát svou
schopnost dýchat
pod vodou"
Já pořád přemýšlela, co napsat. Ale všechno je uvnitř plodové vody té básně.
07.04.2018 23:19:11 | Philogyny1
Jsem hromosvod co blesky schovává....říká se mi špatně.....tak už to někdy chodí....já bych Tě objala....**ST**
07.04.2018 21:42:48 | Anděl