kávová
Anotace: Šeptám Tvé jméno dechem vonícím od kávy Na mém těle mi Tvé dlaně o rozkoši vypráví Kávová barva ...
Šeptám Tvé jméno dechem vonícím od kávy
Na mém těle mi Tvé dlaně o rozkoši vypráví
Kávová barva ve tvých očích hraje
Podej mi ruku a projdeme branami kávového ráje
Šeptám Tvým ouškům,
Slůvka
Co se podobají douškům
Dechem vonícím od kávy
Rty s jazýčkem si vypráví
O vlhkém pralese severně od Jávy
Šeptám Ti horce horká slůvka
A mám na rtech otázku
Můžu si k Tobě pro lásku?
Něžnou a horkou
Spletenou z pramenů lávy
Sladkou a horkou jak sen
O rtech spálených od raní kávy
Jemné i pálící
Sladké i hořké
Zítra už poprvé
Včera snad po-sté
Nesu si známou chuť na jazyku
Chuť kávových romantiků"
Přečteno 360x
Tipy 11
Poslední tipující: Fany, Iva Husárková, Danger, grázlík, Laika, danaska, kdotoví
Komentáře (4)
Komentujících (4)