Anotace: ...
Jsem Tvoje panenka z porcelánu,
zavaž mi oči, nebo klidně i ruce.
Jsem tvoje vřelá mrtvolka vyvřelá.
A když mi dáš trochu vína, přestanu být nevinná,
ale prostá jako prostitutka,
nebohá Bohyně v rouše Evině.
Hoď mě na zem, neboj se toho,
rozbiju se sama na malý kousky,
ale budu šťastná.
Šťastná, že vůbec něco cejtim.