sraženej
pozoroval své sny
a poslední dobou
to bylo slabý
žádnej vánek
byl jako vyschlá řeka
frigidní prostitutka
bible v mikrovlnce
myšlenky mu kulhaly
jako autem
sraženej pes
na obzoru nebyla
žádná výzva
a když přijel vlak
plnej hipíků
jenom tak vypadli ven
a zůstali ležet
na perónu…
Přečteno 514x
Tipy 32
Poslední tipující: zelená víla, Jort, Akyš, Philogyny1, Kett, Lioness, bogen, Anděl, Dreamy, Nikita44, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)