Z holčiček dvacátého prvního věku
jsou znovu čarodějky
Jednají abys
Co nejlíp viděl v nich
Svou animu
Vryjí se do kůže a
Splynou
A ty pak nevíš co je tvé co cizí
Rád bys ji odstranil ale nejde
Už nevíš co jsi ty to co je ona?
Bereš si smirkový papír ale tím si jen ublížíš víc
Na povrchu
Mne si ruce a
Když ti na zem spadne tvůj apple za patnáct a půl
Voodoo započalo
Je to skoro stejné jako tehdy s Evkou
Když do jednoho applu
Kousla
Jakmile jí stekla po bradě sladká šťáva
Začal tvůj konec