doma je tam, kde jsou ti naši doma... mám dům, plný vzpomínek, ne vždy dobrých, ale je to doma, moje, naše doma... roky jsme měli pronajatý dům u moře, milovala jsem ho, dvě vteřiny k moři, domácí - babička, děda, co vůbec nebyli naši... sousedé... za domem tma, ta co se dá krájet... i tam bylo moje doma pro pár cchvil, let, vzpomínek... lod zaparkovaná u mola, přátelé... když jsem po měsíci tam seděla na židli trajektu, brečela jsem v černých brýlých na očích... nechtěla jsem pryč...a ujistila jsem se, doma je všude, kde jsi s někým, kde je láska, kde je milión maličkostí, co to vytvoří... :-)
14.04.2019 02:27:35 | zelená víla
Vždycky jsem si myslela,že je při koupi domu nutné zkontrolovat,střechu,komín,nosné prvky,kvalitu zdiva,rozvody vody a elektřiny...tolik jsem se mýlila. :)
19.04.2018 09:11:09 | Dreamy
...tak já nevím, co to je za trend...kuchyňské linky....:) ale asi to má něco do sebe...**ST**
16.04.2018 07:17:51 | Anděl
..tak to máš dobrý...jako v nějakym filmu...hi hi...*přeju Ti to-hle-kouzla sobotního rána......ST* :-D :-)
15.04.2018 12:29:44 | Frr