Poslední dobou mě živí čaj, spánek, psaní, vyhlídky na maturitu
a tvoje staré zprávy
jako
"a hlavně se mi vrat"
když jsem 12. listopadu odešla na nákup
pořád jsem si nezvykla
že večer nemusím vařit čaj pro dva
že vím že není nikdo
kdo ponocuje jenom aby mi popřál na dobrou noc
občas pořád čekám
až se vrátíš
z práce
občas mám pocit
že tě pořád
hledám
v gestech a slovech ostatních
a snažím se najít něco
co mi tě aspoň trochu připomene
takovým způsobem který by nevyvolával bolest
občas mám pocit že o tom všem víš
že stojíš za rohem
máš oči jako tabák
a díváš se na to.
...máš oči barvy tabáku, jsem kdysi četla, a na tu báseň nikdy nezapomenu, tahle je druhá...
15.04.2018 21:19:42 | Philogyny1